Germania Periga Kapstokpaneel

Germania Periga Kapstokpaneel
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kapstokken behoren toch wel tot de basisinrichting van je hal. Maar, wat als je nu weinig ruimte hebt? Dan hang je de Kapstok Periga aan de muur en creëer je een stijlvol plekje voor het ophangen van de jassen. Het kapstokpaneel Periga neemt weinig ruimte in beslag en dient aan de muur bevestigd te worden.

Dankzij de drie metalen uitklaphaken heeft het halmeubel een modern tintje. Het is ook leuk om twee modellen van dit kapstokpaneel naast elkaar te hangen. Verder kun je het Kapstokpaneel Periga combineren met de meubelserie Periga, Tikara en Cadiz van het meubelmerk Germania.

Bruto gewicht5 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalMDF hout, Metalen uitklapbare haken
Breedte15 cm.
Diepte4 cm.
Hoogte170 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!