Germania Ohio Boekenkast

Germania Ohio Boekenkast
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dankzij het smalle formaat is deze boekenkast anders dan anders. De Boekenkast Ohio is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en kan gecombineerd worden met de bijbehorende hoogglans witte lades zodat je nog meer spullen kunt opbergen. Hierdoor stel je zelf je ideale boekenkast samen.

Deze boekenkast is volledig uitgevoerd in hout en sonoma eiken afgewerkt. Door een speciale afwerking zijn de nerven van deze houten boekenkast voelbaar. De planken zijn bovendien in hoogte verstelbaar waardoor je zelf de ideale indeling kunt bepalen. Voor een langere levensduur is de Boekenkast Ohio uitgerust met ABS randen.

Bruto gewicht31.2 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, Metalen handgrepen, ABS randen
Breedte38 cm.
Diepte37 cm.
Hoogte218 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!