Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania New York Clock Schoenenkast

Germania New York Clock Schoenenkast
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het moderne design van de praktische New York clock schoenenkast laat zich makkelijk plaatsen in de smalle en krappe gangen. De metalen schoenenkast van het merk Germania ziet er tijdloos en elegant uit met zijn zwart-wit New York motief op de voor en zijkanten.

De schoenenkast biedt ruimte voor maximaal 15 paar schoenen. Opbergvlakken voor accessoires bieden ruimte voor in de smalle en krappe gangen. De aantrekkelijke, slanke look van deze ontwerp hoeft niet te worden beperkt tot de gang, dit meubel kan in de keuken of badkamer gebruikt worden als opbergruimte.

Bruto gewicht16 kg.
KleurNew York 5270
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!