Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Nevada Wandplank

Germania Nevada Wandplank
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wandplank is te gebruiken om leuke woonaccessoires zoals schilderijtjes neer te zetten. Maar, een wandplank dient ook als boekenplank of CD rek. De Wandplank Nevada is ontworpen door het Duitse merk Germania en is van hoogwaardige kwaliteit.

Deze handige wandplank behoort tot de woonkamerserie Nevada maar kan ook met andere woonkamer meubels gecombineerd worden. De wandplank is volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout en verkrijgbaar in een witte uitvoering.

Bruto gewicht5 kg.
KleurWit
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!