Germania Nella Schoenenkast Outlet

Germania Nella Schoenenkast Outlet
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Welkom in jouw nieuwe hal! Met de Schoenenkast Nella Outlet veranderd de gehele sfeer in deze belangrijke ruimte. De schoenenkast heeft een opvallende kleur en is ontworpen door het meubelmerk Germania. In totaal heeft de Schoenenkast Nella twee soft-close klepdeuren met metalen schoenenrekken en een lade voor losse spullen zoals je sleutelbos en vouwparaplu.

De schoenenkast is, met uitzondering van de zijkanten, hoogglans afgewerkt. De zijkanten zijn afgewerkt in mat wit. De combinatie van wit en goud zorgt voor een frisse look en een echte blikvanger in je hal. Dit is een showroommodel zonder beschadigingen. De schoenenkast is gemonteerd.

Bruto gewicht39 kg.
Extra infoDit model betreft de laatste showmodel
MateriaalMDF houten frontjes en top, Kwalitatief geperst houten korpus, metalen handgrepen
GemonteerdNee
Breedte99 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte107 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!