Germania Montreal Ladeblok

Germania Montreal Ladeblok
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Ladeblok Montreal is een stijlvol werkkamer meubel dat is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania. Dit ladeblok is uitgevoerd in kwalitatieve materialen en heeft hierdoor een lange levensduur.

Het Ladeblok Montreal is uitgerust met drie ruime lades. Deze lades kun je gebruiken om je bureauaccessoires op te bergen zodat je bureau altijd netjes is. Het werkkamer meubel is perfect afgewerkt en verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De speelse handgrepen maken het ladeblok compleet. Een degelijk en stijlvol ladeblok dat pronkt in iedere werkkamer of kantoor. Maak je bureau compleet met het Ladeblok Montreal.

Bruto gewicht18 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Verchroomde handgrepen
Breedte40 cm.
Diepte58 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!