Germania Montreal Kantoorkast Medium

Germania Montreal Kantoorkast Medium
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Montreal Kantoorkast Medium is gemaakt en geproduceerd door de Duitse merk Germania en zorgvuldig geproduceerd. De kantoorkast is gemaakt van kwalitatief geperst hout en voorzien van ABS randen war zorgt voor een langere levensduur. Verder is deze kast voorzien van 2 deuren met metalen handgrepen.

Combineer dit model met de overige modellen van dezelfde Montreal serie om zo je werkkamer compleet mogelijk in te richten met de Duitse kwaliteit.

Bruto gewicht41.5 kg.
KleurWit
Extra infoCombineer dit model met de overige Montreal meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen, Metalen handgrepen
Breedte71 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte142 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!