Germania Montreal Kantoorkast Big

Germania Montreal Kantoorkast Big
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

De Montreal Kantoorkast Big is gemaakt en geproduceerd door de Duitse merk Germania en zorgvuldig geproduceerd. De kantoorkast is gemaakt van kwalitatief geperst hout en voorzien van ABS randen war zorgt voor een langere levensduur. 

Verder is deze kast voorzien van 2 deuren met metalen handgrepen. Achter de deuren is de kast voorzien van 12 vakken. Combineer dit model met de overige modellen van dezelfde Montreal serie om zo je werkkamer compleet mogelijk in te richten met de Duitse kwaliteit.

Bruto gewicht60.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen, Metalen handgrepen
Breedte71 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte211 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!