Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Momento Spiegel

Germania Momento Spiegel
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een sierlijke spiegel zorgt voor gezelligheid en een ruimtelijk gevoel. De Spiegel Momento is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania. Dit merk staat voor kwaliteit en hoogwaardige hal meubels. Deze spiegel behoort tot de hal meubels Momento maar is ook goed te combineren met je huidige meubels.

De eigentijdse spiegel is sierlijk vormgegeven met ronde hoeken. Het model is langwerpig waardoor je ruimte creëert. De spiegel is bevestigd op een stevige plank met een onzichtbaar ophangsysteem. Hiermee kun je de Spiegel Momento strak tegen de muur ophangen. Hang deze spiegel boven je schoenenkast, dressoir of sidetable.

Bruto gewicht12 kg.
KleurWit
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!