Germania Meridien Computermeubel

Germania Meridien Computermeubel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Computermeubel Meridien heeft een klassieke uitstraling met moderne accenten. Door de donker houten afwerking en de hoogglans witte deuren past dit design computermeubel in zowel je klassieke als je moderne interieur.

Het computermeubel in hout heeft verschillende opbergmogelijkheden die jouw werkplek aangenamer maken. Aan de rechterkant van het computermeubel vind je een ruime lade en een kastje, de linkerkant is voorzien van een grotere kast met een plank in het midden.

Deze kast is verdeeld in drie vakken zodat je jouw computerkast stijlvol en handig weg kunt werken. Tussen de kasten is een plank bevestigd voor je printer of je scanner.

Onder het bovenblad van dit design bureau zijn twee open ruimtes. Deze ruimtes kun je gebruiken om bijvoorbeeld archiefbakken of een boek neer te leggen.

Op het grote bovenblad kun je gemakkelijk jouw beeldscherm, toetsenbord en muis kwijt. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om jouw boeken of schriften neer te leggen.

Naast de functionele doeleinde kun je ook een bureaulamp of een leuke vaas op het design computermeubel plaatsen waarmee je jouw interieur meer aanzien geeft. Het vaste ladeblok en de kast kan tijdens montage van kanten verwisseld worden.

Dit design computermeubel is uitgevoerd in kwalitatief geperst hout. Frontjes van de lades en de deur is gemaakt van MDF hout en in Hoogglans Wit afgewerkt en de handvaten zijn van metaal.

Door de kwalitatieve afwerking komt de houtstructuur van dit design computermeubel mooi tot zijn recht. Je kunt de houtnerven niet alleen zien maar ook voelen.

Verder is dit design computermeubel afgewerkt met een extra ABS rand waardoor een langere levensduur gegarandeerd is. Het houten bureau steunt op metalen pootjes die het geheel een onweerstaanbare uitstraling geven.

Bruto gewicht61 kg.
KleurDonker Eiken/Hoogglans Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte160 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte75 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!