Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Melbourne TV Meubel

Germania Melbourne TV Meubel
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit mooie TV meubel Melbourne van het merk Germania is geproduceerd van hoogwaardig MDF hout. Met een hoogte van 49 cm. is dit meubel uiterst resistent, de afgeronde ABS randen zorgen voor een visueel aantrekkelijk beeld.

De TV meubel Melbourne is voorzien van twee lades die centraal zijn geplaatst, geflankeerd door een deur rechts en links. Melbourne is ook voorzien van blauwe LED-licht strips. Deze energie-efficiënte verlichting element zal een hoogtepunt in een hip ingerichte woonkamer zijn. De metalen grepen en hoogglans fronten creëren een trendy design. Dit TV meubel is in hoogglans zwart of wit.

Extra afmeting infortmatie:

Afmeting achter de klepdeuren: B45.6, D36.5, H41.9 cm.
Afmeting lades: B89.7, D33.5, H11 cm.

Bruto gewicht54 kg.
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Schermformaat21 - 70 inch.
Breedte191 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte49 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!