Germania Mediano Schoenenkast Outlet

Germania Mediano Schoenenkast Outlet
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een neutrale schoenenkast welke is uitgevoerd in een mooie waalnoothouten kleur. De Schoenenkast Mediano Outlet is echt een topper. Het hal meubel is op de markt gebracht door het meubelmerk Germania. Deze schoenenkast is uitgerust met twee klepdeuren en een ruime lade. De lade is voorzien van zwart glas, wat zorgt voor een speels contrast.

Zo kun je, naast schoenen, ook andere voorwerpen opbergen in dit meubel. De klepdeuren zijn voorzien van kunststof schoenenrekken waarmee je ongeveer zestien paar schoenen kunt opbergen. Verder heeft de Schoenenkast Mediano Outlet zilverkleurige handgrepen en pootjes. Dit is een onbeschadigd en gemonteerd showroommodel.

Bruto gewicht32 kg.
KleurWalnoot
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
GemonteerdNee
Breedte89 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte100 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!