Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Mediano Halkast

Germania Mediano Halkast
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Halkast Mediano van het Duitse merk Germania is afgewerkt met een passpiegel aan de kastdeur. Hiermee wordt het dagelijks leven voor jou een stuk gemakkelijker en creëer je een ruimtelijk gevoel in jouw hal. Zeer functioneel en erg trendy! De halkast is voorzien van twee legplanken voor het opruimen van je schoenen en andere spullen.

Mediano is gemaakt van kwalitatief geperst hout en daarom is een lange levensduur gegarandeerd. Het hout en de gebruikte materialen maken de halkast stevig en gebruiksvriendelijk. Onder de bovenste legplank is een metalen kledingrek bevestigd die je eenvoudig naar voren kunt schuiven. Hierdoor kun je altijd netjes je jas, tas of andere kledingstukken ophangen.

Bruto gewicht40 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Spiegel
Breedte54 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte197 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!