Germania Master Bureau Small

Germania Master Bureau Small
€ 259,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een compact en zeer praktisch bureau. Het houten Bureau Master Small is een echte aanwinst voor in iedere werkkamer of kantoor. Dit bureau is gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft een verrassende touchwood afwerking.

Het Bureau Master Small heeft twee praktische functies namelijk de mogelijkheid om het bureaublad te verhogen en twee openingen in het bureaublad voor je kabels. Het bureau is sonoma eiken uitgevoerd wat voor een warme uitstraling zorgt. Het Bureau Master Small is een item uit de Master werkkamerserie van het meubelmerk Germania en kan gecombineerd worden met de Bureauhoek Master.

Bruto gewicht42 kg.
KleurSonoma Eiken
MaterialKwalitatief geperst hout met Touchwood afwerking
Breedte120 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte80 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!