Germania Master Boekenkast Small

Germania Master Boekenkast Small
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De houten Boekenkast Master Small is een degelijk en stijlvol opbergmeubel. Dit meubel is ontworpen door het Duitse meubelmerk Germania en behoort bij de Master werkkamer serie.

De Boekenkast Master Small heeft twee legplanken wat leidt tot drie ruime vakken. De sonoma eiken kleur zorgt voor een warme uitstraling. Ook heeft de Boekenkast Master Small een speciaal touchwood oppervlak wat zorgt voor een speciaal tintje. Dankzij de houten afwerking is deze boekenkast gemakkelijk te combineren met diverse meubels. Richt je werkkamer of kantoor netjes en stijlvol in met de Boekenkast Master Small.

Bruto gewicht26 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte75 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte115 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!