Germania Master Boekenkast Big

Germania Master Boekenkast Big

€ 259,00

€ 199,00

incl. BTW

23% korting

Je voordeel is € 60,00

Niet meer leverbaar

Een grote boekenkast die genoeg ruimte biedt aan je gehele mappen of boekencollectie. De Boekenkast Master Big is een degelijk en praktisch opbergmeubel voor in iedere werkkamer of kantoor.

De Boekenkast Master Big heeft vier planken waarmee het meubel ruim is ingedeeld. Het werkkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatieve materialen waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Deze boekenkast is uitgevoerd in sonoma eiken. Daarnaast heeft dit houten opbergmeubel een verrassend touchwood oppervlak waardoor de boekenkast een speciaal tintje heeft. De boekenkast hoort bij de Master werkkamerserie welke is ontworpen door het gespecialiseerde meubelmerk Germania.

Bruto gewicht39 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte75 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte185 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!