Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Loft Spiegel

Germania Loft Spiegel
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een spiegel maakt het plaatje compleet. Gebruik Spiegel Loft van het Duitse merk Germania om een gezellige en huiselijk sfeer te creëren.

Loft is een spiegel met moderne witte lijst die overal in huis opgehangen kan worden. De afgewerkt houten frame zorgt ervoor dat deze spiegel in een zowel klassiek, als moderne kamer goed uit de verf komt. Of je deze luxe spiegel in de hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer hangt, iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.

Bruto gewicht15 kg.
KleurWit
Extra infoCombineer dit model met de overige Loft serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF Hout , Spiegel
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!