Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Loft Small Hal combinatie

Germania Loft Small Hal combinatie
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kapstok van het Duitse merk Germania is een functioneel meubel wat in iedere hal past. De Hal combinatie Loft biedt diverse opbergmogelijkheden zodat je hal altijd netjes en opgeruimd is. Daarnaast heeft de kapstok een speelse design wat mat wit op een leuke manier combineert met repro eiken.

De Wardrobe Loft is voorzien van twee deuren met totaal 2 planken. De deuren zijn voorzien van deurdempers waardoor de kapstok vriendelijk in gebruik is. De metalen kledingroedes en haken bieden genoeg ruimte voor al je jassen waardoor de Kapstok Loft een allround hal meubel is.

Bruto gewicht56 kg.
KleurWit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalMDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!