Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Loft Hal Combinatie

Germania Loft Hal Combinatie
€ 2.049,00

of per maand vanaf € 44,87

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze complete halcombinatie is uitstekend geschikt om je hal praktisch en stijlvol in te richten. De Halcombinatie Loft van het merk Germania bestaat uit een kapstok met halbank, een halkast, een schoenenkast en een bijbehorende spiegel.

De Halcombinatie is uitgevoerd in kwalitatief hout dat netjes is afgewerkt met mat wit en repro eiken. De deuren van de hal meubels zijn voorzien van deurdempers en de lades zijn voorzien van self-closing. Hierdoor is de halcombinatie ook vriendelijk in gebruik. Door de opbergruimte die deze halcombinatie biedt is je hal altijd netjes en kun je je bezoek in stijl ontvangen.

Afmeting spiegelB90, D3, H70 cm.
Afmeting halkastB90, D35, H200 cm.
Afmeting schoenenkastB90, D45, H108 cm.
Bruto gewicht200.7 kg.
KleurWit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalMDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!