Germania Lissabon TV meubel

Germania Lissabon TV meubel
€ 489,00

of per maand vanaf € 10,71

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit moderne TV meubel combineert edelbeuken tot een stijlvol geheel. Het TV meubel Lissabon is ontworpen door het Duitse merk Germania en heeft een moderne uitstraling. Dit model kan makkelijk met andere Lissabon serie meubels gecombineerd worden om een set te creeeren in je thuis omgeving.

Het TV meubel Lissabon is uitgevoerd in kwalitatief hout en netjes afgewerkt met edelbeuken laag. De ruimte boven de lades zijn voorzien van metalen frame welke zorgen voor een unieke uitstraling. Tevens zijn de lades en de deur voorzien van een soft-closing-systeem. Het TV meubel beschikt ook over een kabelmanagement om je kabels netjes weg te werken.

Bruto gewicht68 kg.
KleurEdelbeuken
KantelenNee
MateriaalKwalitatief geperst hout, Metalen randen en metalen knoppen
Breedte205 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte59 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!