Germania Linea TV meubel Two

Germania Linea TV meubel Two
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het TV meubel Linea Two is een speels en degelijk meubel dat je kunt personaliseren. Het TV meubel is ontworpen door het meubelmerk Germania en heeft een apart ontwerp waarbij de lades uitsteken. Het TV meubel Linea Two is uitgerust met twee lades. De lades hebben weer metalen handgrepen wat zorgt voor een moderne look. Het hele TV meubel is uitgevoerd in kwalitatief hout waarbij het front van de lades is uitgevoerd in MDF hout. Dit front kun je tevens bestellen in diverse kleuren. Ook heeft het TV meubel Linea Two twee openingen om je kabels weg te werken.

Bruto gewicht40 kg.
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, MDF houten front, Metalen handgrepen
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte157 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte41 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee
Extra infoCombineer dit model met de overige Linea serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!