Germania Linea Ladeblok

Germania Linea Ladeblok
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een handig ladeblok met dicht lades. Het Ladeblok Linea is een perfect meubel voor in iedere werkkamer of kantoor. De grote lades bieden genoeg ruimte om al je spullen binnen handbereik op te bergen. Daarnaast is het mat witte ladeblok voorzien van zwenkwieltjes zodat je altijd flexibel bent achter je bureau.

Het Ladeblok Linea is ontworpen door het meubelmerk Germania. Dit werkkamer meubel behoort tot de Linea serie en is te combineren met de overige Linea meubels. Het ladeblok is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en afgewerkt in verschillende kleuren.

Bruto gewicht21 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Slot
Breedte41 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte60 cm.
VerrijdbaarJa
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!