Germania Linea Bureau Small

Germania Linea Bureau Small
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je werkkamer stijlvol inrichten kan met het functionele Bureau Linea Small. Dit Bureau behoort tot de Linea werkkamerserie van het meubelmerk Germania. Het werkkamer meubel heeft een lange levensduur dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen en ABS randen.

Het Bureau Linea Small is uitgevoerd in mat wit gecombineerd met antraciet. Door het gebruik van twee kleuren heeft het bureau een speelse uitstraling. Het bureaublad heeft twee gaten om je kabels netjes weg te werken zodat je werkplek opgeruimd is. Met dit bureau creëer je een hele fijne werkplek. Wil je meer ruimte? Combineren het Bureau Linea dan met de Bureauhoek Linea.

Bruto gewicht37 kg.
Extra infoCombineer dit model met de overige Linea serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen
Breedte120 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!