Germania Linea Bureau Big

Germania Linea Bureau Big
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bureau om je werkplek functioneel en gezellig te maken. Het Bureau Linea is een echte blikvanger. Het model is praktisch en stijlvol tegelijk. Dit werkkamer meubel is ontworpen door het meubelmerk Germania en is een onderdeel van de Linea werkkamerserie.

Het Bureau Linea Big is volledig gemaakt van kwalitatieve materialen en afgewerkt in mat wit gecombineerd met antraciet. Het bureaublad van dit werkkamer meubel is uitgerust met twee kabelgaten om je kabels netjes weg te werken. Je kunt dit bureau combineren met de Bureauhoek Linea.

Bruto gewicht44 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met ABS randen
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!