Germania Linda Schoenenkast

Germania Linda Schoenenkast
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit leuke hal meubel kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Natuurlijk is de Schoenenkast Linda in de eerste plaats geschikt om schoenen op te bergen. Maar, als je ruimte over hebt, kunt ook andere spullen opbergen. De Schoenenkast Linda is ontworpen door het meubelmerk Germania en uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

Dankzij de planken is het heel eenvoudig om je schoenen op te bergen. De schoenenkast heeft verder een warme beukenkleur waardoor het model past bij vrijwel alle kleuren. Daarnaast kun je de schoenenkast ook gebruiken om leuke woonaccessoires neer te zetten zodat je hal een gezellige uitstraling krijgt.

Bruto gewicht38 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalKwalitatief geperst hout
GemonteerdNee
Breedte89 cm.
Diepte37 cm.
Hoogte109 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!