Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Life Spiegel

Germania Life Spiegel
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een grote spiegel in je hal of slaapkamer is voor iedereen een echte must have. Zo kun je de spiegel gebruiken om de perfecte outfit uit te zoeken en altijd stijlvol de deur uit te gaan. De Spiegel Life van het Duitse meubelmerk Germania is hiervoor prima geschikt en fleurt iedere ruimte van je woning op.

Het spiegelglas is bevestigd op een dikke plank. Deze plank is voorzien van een onzichtbaar ophangsysteem waarmee je de spiegel gemakkelijk kunt ophangen. De spiegel behoort tot de hal meubel serie Life maar kan natuurlijk met ieder meubel gecombineerd worden.

Bruto gewicht8 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte99 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte75 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!