It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Germania Kolton Bureau

Germania Kolton Bureau

€ 499,00

€ 424,15

of per maand vanaf € 9,29

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 74,85
Deze actie loopt t/m 26 december 2018

Niet meer leverbaar

Een functionele werkplek begint met een goed bureau. Het Bureau Kolton voldoet aan alle eisen waardoor je elke dag met plezier aan het werk gaat. Naast de praktische opties heeft het design bureau ook een onweerstaanbare uitstraling waar je niet omheen kunt.

De inrichting van je kantoor, werkkamer, woonkamer of slaapkamer is niet compleet zonder een degelijk bureau. Het is immers belangrijk om van je werkplek een ook een fijne plek te maken zodat je werk een stukje gemakkelijker wordt. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je werkplek netjes en opgeruimd is zodat je niet wordt afgeleid tijdens je werk of studie.

Het Bureau Kolton helpt jou je werkplek praktisch in te richten waardoor het leven een stukje gemakkelijker wordt. Door de verschillende opbergmogelijkheden kun je bovendien al je spullen netjes overzichtelijk opbergen waardoor je niet meer hoeft te zoeken. Daarnaast heeft het stijlvolle computermeubel een onweerstaanbaar design waardoor je een gezellige en warme sfeer creëert in je inrichting.

Dit design bureau is in Duitsland ontworpen door het bekende merk Germania. De persoonlijke zorg en aandacht omtrent het productieproces is goed terug te zien in het ontwerp. Het houten bureau straalt van elegantie en is perfect afgewerkt. Door de kwalitatieve materialen heeft het design bureau bovendien een lange levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van je aankoop.

Het Computermeubel Kolton bestaat uit drie lades en een deur. Boven de lades en deur vind je totaal twee opbergvakken waar je eenvoudig losse papieren of mappen in kunt opbergen. De lades en de deur zijn voorzien van langwerpige metalen hangrepen die uitstekend matchen bij de metalen pootjes. Achter de deur kun je bijvoorbeeld je systeemkast van je computer of mappen opbergen. De lades van het design computermeubel kun je gebruiken voor kleinere bureauartikelen. Zo biedt het houten computermeubel ruimte aan al jouw spullen waardoor je werkplek altijd opgeruimd is.

Aan de achterkant van het bureaublad is dit computermeubel voorzien van twee openingen voor al je kabels en heeft een dikte van 28 mm. Hierdoor werk je al je kabels weg en kun je met een goed en rustig gevoel aan het werk.

Bruto gewicht84 kg.
Garantie2 jaar garantie
MerkGermania
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!