Germania Inge Halcombinatie

Germania Inge Halcombinatie walnoot
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kapstok, spiegel, schoenenkast, hal bank en lade in één! Dat heb je allemaal met de Halcombinatie Inge van het meubelmerk Germania. Met dit leuke hal meubel heeft je hal dan ook niets meer nodig. Thuiskomen, jas ophangen, schoenen in de kast en je sleutels in je lade. Daarna nog even in de spiegel kijken of je haar nog wel goed zit. Niets is toch lekkerder thuiskomen?

De Halcombinatie Inge maakt dit allemaal mogelijk. Het meubel is zeer veelzijdig en is uitgevoerd in een houtkleur. De mat witte of zwarte klepdeur heeft een kunststof schoenenrek voor ongeveer achttien paar schoenen.

Bruto gewicht29 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Kunstof schoenenrekken, Spiegel
GemonteerdNee
Breedte100 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte195 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!