Germania Hida Schoenenkast

Germania Hida Schoenenkast
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze schoenenkast is een ware eyecather in je hal. Dankzij het slanke ontwerp kun je de schoenenkast vrijwel in iedere hal plaatsen. De Schoenenkast Hida is voorzien van één poot waardoor je het meubel in een draaibeweging kunt openen.

De schoenenkast is ontworpen door het Duitse merk Germania. Het gehele meubel is uitgevoerd in kwalitatief hout dat netjes is afgewerkt. De zijkanten en voorkant van de schoenenkast zijn voorzien van spiegels die en ruimte effect in je hal creëren. Gebruik de schoenenkast om je schoenen, voorraad of overige spullen in op te bergen.

Bruto gewicht15.1 kg.
KleurTransparant
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!