Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Havanna Opbergkast

Germania Havanna Opbergkast
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een robuust dressoir dat is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania. Het Dressoir Havanna Small heeft een compact ontwerp waardoor je het meubel overal kunt plaatsen. Dankzij de combinatie van wit lariks hout en donker eiken heeft dit dressoir een landelijke uitstraling.

Het Dressoir Havanna Small is voorzien van twee lades met daaronder twee deuren. Achter de deuren is het dressoir uitgerust met één donker eiken legplank. De deurtjes zijn voorzien van deurdempers en de lades zijn voorzien van soft-closing. Daarnaast zijn de lades van dit landelijke dressoir volledig uit te trekken en is het meubel voorzien van ABS randen.

Bruto gewicht46 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte116 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte93 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!