Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Havanna Dressoir Big

Germania Havanna Dressoir Big
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit landelijk ogende dressoir behoort tot de nieuwste collectie van het Duitse meubelmerk Germania. Het Dressoir Havanna Big is uitgevoerd in hoogwaardige materialen en heeft een robuust ontwerp.

Het Dressoir Havanna Big is uitgerust met drie lades en twee deuren met totaal vier donker eiken legplanken. De lades zijn volledig uit te trekken en voorzien van soft-closing. De deurtje van het dressoir zijn voorzien van deurdempers. Daarnaast is het houten dressoir voorzien van ABS randen die een snelle beschadigingen tegengaan. Het Dressoir Havanna Big is uitgevoerd in lariks wit dat is gecombineerd met donker eiken.

Bruto gewicht59.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte164 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte93 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!