Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Girls Dream White Hal Combinatie

Germania Girls Dream White Hal Combinatie
€ 1.319,00

of per maand vanaf € 28,89

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Halcombinatie Girls Dream White bevat alles wat een vrouw zich maar kan wensen. De halcombinatie is uitgevoerd in wit dat is afgewerkt met een melamine coating. De ABS randen en de extra harde coating zorgen ervoor dat de halcombinatie een lange levensduur heeft.

De halcombinatie bestaat uit twee spiegels, twee kapstokpanelen en de schoenenkast. Deze schoenenkast biedt ruimte aan laarzen, pumps en overige schoenen en is voorzien van ventilatieroosters. De deuren met deurdempers en de lades met self-closing maken de schoenenkast gebruiksvriendelijk en zeer functioneel. Richt je hal in met de halcombinatie Girls Dream White en geef je bezoek een warm welkom.

Afmeting spiegelB145, D3, H58
Afmeting schoenenkastB160, D40, H140 cm.
Bruto gewicht90.8 kg.
KleurWit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!