Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Girls Dream Schoenenkast

Germania Girls Dream Schoenenkast
€ 899,00

of per maand vanaf € 19,69

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze kwalitatieve schoenenkast is de meest complete schoenenkast die een vrouw zich kan wensen. De grote schoenenkast biedt ruimte aan laarzen, pups en alle overige schoenen. Zo kun je al je schoenen netjes bij elkaar en gesorteerd opbergen.

Nog een uniek detail aan deze complete schoenenkast zijn de ventilators, deze zorgen ervoor dat je schoenenkast altijd fris ruikt. De Schoenenkast Girls Dream is uitgevoerd in steengrijs en in wit dat is afgewerkt met een melamine coating. Deze extra harde coating en de ABS randen zorgen ervoor dat de schoenenkast een lange levensduur heeft. De deuren zijn voorzien van deurdempers en de lades zijn voorzien van self-closing.

Bruto gewicht56.3 kg.
MateriaalABS , Kwalitatief Geperst Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!