Germania Gala Hal Combinatie

Germania Gala Hal Combinatie
€ 1.369,00

of per maand vanaf € 29,98

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

De Halcombinatie Gala van het Duitse merk Germania kenmerkt zich door eenvoud, stijl en klassen. De halcombinatie is uitgevoerd in de bestel materialen en bestaat uit een halkast, een schoenenkast, een kapstokpaneel en een spiegel.

Het front van de lades en de deuren bij deze halcombinatie is uitgevoerd in MDF hout en hoogglans wit. De zijkanten zijn mat afgewerkt. De deuren zijn voorzien van deurdempers.. Om het plaatje compleet te maken is de schoenenkast voorzien van metalen schoenenrekken en is de halkast voorzien van metalen kledingroedes. Zo geef je je bezoek een warm welkom!

Afmeting spiegelB96, D4, H76 cm.
Afmeting halkastB84, D34, H194 cm.
Afmeting schoenenkastB99, D30, H107 cm.
Bruto gewicht121.2 kg.
KleurHoogglans Wit
GemonteerdNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal , Spiegel
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!