Germania Freestyle Wandplank Wit / Hoogglans Zwart

Germania Freestyle Wandplank Wit / Hoogglans Zwart
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Freestyle wandplank van Germania heeft een modern en elegante look. Wandplank Freestyle is door zijn compactheid en mooie afwerking een aanwinst voor je inrichting.

Een wandplank is erg praktisch omdat je met een plank aan de muur extra ruimte creëert. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, fotolijsten en planten. Het witte en walnoten wandplank is gemaakt van kwalitatief geperst hout en kan overal gebruikt worden. Gebruik de wandplank als aanvulling van je inrichting.

Bruto gewicht7 kg.
KleurWit/Hoogglans Zwart
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas
VerrijdbaarNee
Breedte98 cm.
Diepte17 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!