Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Freestyle TV Wandmeubel

Germania Freestyle TV Wandmeubel
€ 1.449,00

of per maand vanaf € 31,73

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je op zoek naar een woonkamer met verschillende combinatie mogelijkheden dan is de Freestyle TV wandmeubel de perfecte keuze voor een originele look in je woonkamer.

Deze flexibele woonkamer set is voorzien van een 2x wandkast, 1x wandplank, 2x vitrinekast en 3x TV meubel. De virtinekast met zwart geïntegreerde veiligheidsglas zorgt voor een unieke en stijlvolle look. De vitrinekast is voorzien van Led-verlichting.

Gebruik de vitrinekast als aanvulling van je inrichting. Berg al je spullen netjes op met deze mooie vitrinekast. De deuren van de vitrinekasten en wandkasten zijn voorzien van het soft-close systeem. De wandplank met zwart geïntegreerde veiligheidsglas zorgen voor een unieke en zeer stijlvolle look.

Het TV meubel is voorzien van een lade met een Zwart glas front welke zorgt voor een unieke sfeer in je kamer.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting TV meubel: B294, D54, H30 cm. (per stuk element: B98, D54, H30 cm.)
Afmeting wandkast (per stuk): B34, D27, H98 cm.
Afmeting vitrinekast (per stuk): B34, D27, H98 cm.
Afmeting wandplak per stuk: B98, D18, H23 cm.

Afmeting TV meubelB294, D54, H30 cm.
Afmeting VitrinekastB34, D27, H98 cm.
Afmeting wandkastB34, D27, H98 cm.
Bruto gewicht153 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!