Germania Fino Vitrinekast Outlet

Germania Fino Vitrinekast Outlet
€ 1.079,00

of per maand vanaf € 23,63

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote vitrinekast is echt een blikvanger! Het model is strak vormgegeven en perfect afgewerkt. Het meubelmerk Germania heeft de hoogglans witte vitrinekast ontworpen en geproduceerd met MDF hout. Dit outletmodel wordt gemonteerd geleverd en heeft witte led-verlichting. Het model is dankzij self-closing lades en deurdempers op de onderste twee deuren ook heel makkelijk in gebruik.

De twee glazen deuren hebben metalen randen wat de moderne look versterkt. De glazen deuren en planken van de Vitrinekast Fino Outlet zijn bovendien gemaakt van veiligheidsglas. Dit outletmodel staan in onze showroom en heeft een aantal kleine krasjes.

Bruto gewicht123 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalMDF Hout , Staal , Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte106 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte200 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!