Germania Fino Dressoir Outlet

Germania Fino Dressoir Outlet
€ 679,00

of per maand vanaf € 14,87

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een dressoir met een mooie afwerking en een charmant ontwerp. Dat is het Dressoir Fino Outlet van het meubelmerk Germania. Dit mooie dressoir is echt een eyecatcher en ook nog eens heel handig om spullen in op te bergen. Dit woonkamer meubel is gemaakt van MDF hout dat volledig is afgewerkt met een harde laag hoogglans witte lak.

De drie lades hebben een self-closing systeem en de deuren zijn voorzien van deurdemper. Dankzij schuinen randen bovenaan de lades en deuren zijn deze gemakkelijk te openen. Het Dressoir Fino Outlet is een showroommodel en heeft kleine krasje op het bovenblad.

Bruto gewicht77 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalMDF Hout , Staal
Breedte154 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!