Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Event Schoenenkast

Germania Event Schoenenkast
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Modern, gemakkelijk en ruimtebesparend. Zo kun je de nieuwe zevende schoenenkast van Germania omschrijven. Het strakke model heeft een moderne look wat perfect aansluit op de gebruikte materialen. Met de Schoenenkast Event maak je de inrichting van je hal compleet.

De Schoenenkast is voorzien van metalen schoenenrekken en geschikt voor totaal 16 paar schoenen. Het front en de bovenkant zijn uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met hoogglans witte lak. De zijkanten zijn afgewerkt in mat. Dankzij de deurdempers is de zevende schoenenkast vriendelijk in gebruik en een echt must have voor in iedere hal.

Bruto gewicht33 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!