Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Event Halbank

Germania Event Halbank
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Halbank Event is een klein maar zeer functioneel meubel. Het compacte ontwerp biedt de mogelijkheid om zowel je schoenen als overige spullen zoals je sleutels in op te bergen. Daarnaast heeft de halbank een neutrale kleur waardoor je het meubel met iedere stijl kunt combineren.

De Halbank Event is voorzien van een lade me self-closing en een metalen schoenrek. Het front van de lade en de bovenkant van de halbank zijn uitgevoerd in MDF hout dat hoogglans wit is afgewerkt. De Halbank kan gebruikt worden om even je schoenen aan te trekken en/of je schoenen op te bergen.

Bruto gewicht13.4 kg.
KleurHoogglans Wit
Extra infoCombineer dit model met de overige Gala en Event serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal , Veiligheidsglas
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!