Germania Event Hal Combinatie

Germania Event Hal Combinatie
€ 1.329,00

of per maand vanaf € 29,11

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De hoogglans witte Halcombinatie Event behoort tot de nieuwste collectie van het merk Germania. De halcombinatie kenmerkt zich door strakke lijnen en vele praktische opbergmogelijkheden. De halkast, halbank, kapstokpaneel, schoenenkast en spiegel zijn mooi op elkaar afgestemd.

De halcombinatie is uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met hoogglans wit, de zijkanten zijn afgewerkt met mat wit. De lades van de halcombinatie zijn voorzien van self-closing terwijl de deuren zijn voorzien van deurdempers. De zwevende schoenenkast biedt ruimte voor 16 paar schoenen en de halkast is voorzien van een uitschuifbare kledingroede. Richt je hal compleet in met de Halcombinatie Event.

Afmeting spiegelB96, D4, H76 cm.
Afmeting halkastB84, D34, H194 cm.
Afmeting hal bankB75, D35, H52 cm.
Afmeting schoenenkastB99, D30, H86 cm.
Bruto gewicht137.4 kg.
KleurHoogglans Wit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalMDF Hout , Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!