Germania Eva Schoenenkast Outlet

Germania Eva Schoenenkast Outlet
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze grote schoenenkast zorgt direct voor een gevoel van luxe. De Schoenenkast Eva Outlet combineert modern en klassiek tot een stijlvol geheel en is ontworpen door het meubelmerk Germania. De schoenenkast is uitgerust met een lade en twee soft-close klepvakken. Achter deze klepvakken zijn metalen schoenenrekken bevestigd.

Het witte front is gemaakt van MDF hout dat hoogglans wit is gelakt. De romp van de schoenenkast heeft een warme sonoma eiken kleur. Door de combinatie van wit en hout heeft de Schoenenkast Eva Outlet een hele frisse uitstraling. Dit is een showroommodel welke gemonteerd en onbeschadigd is.

Bruto gewicht38 kg.
KleurSonoma Eiken/Wit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, MDF Houten voorpanelen, Metalen schoenenrekken, Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte99 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte107 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!