Germania Escala Wandplank

Germania Escala Wandplank
€ 94,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wandplank fleurt je woonkamer, gang of slaapkamer op. De Wandplank Escala is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania en behoort bij de woonkamerserie Escala. Het woonkamer meubel is van hoge kwaliteit wat een lange levensduur garandeert.

De Wandplank Escala is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. De achter plank is afgewerkt met sonoma eiken met een speciale touchwood laag. De horizontale plank is afgewerkt in mat antraciet. De combinatie van deze materialen geeft de wandplank een moderne look. LED verlichting is niet inbegrepen.

Bruto gewicht6 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalMDF hout, Geperst hout
VerrijdbaarNee
Breedte120 cm.
Diepte17 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!