Germania Dayton Opbergkast

Germania Dayton Opbergkast
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De opbergkast Dayton is afkomstig uit de Dayton serie van Germania welke gemaakt is van Edelbeuken kleur. Deze kleur is een nieuwe kleur in de Beuken familie met meer contrast. Deze opbergkast kan gecombineerd worden met de meubels uit de Lissabon serie en/of Dayton om je set uit te breiden.

Deze opbergkast is voorzien van metalen handgrepen en metalen geleiders welke een langere levensduur garanderen. Verder is dit model aan de randen afgewerkt met een extra ABS rand waardoor je langer kan genieten van dit meubel. De fabrikant Germania heeft verder dit model voorzien van een opbergkast met legplank welke in hoogte verstelbaar is en van 3 lades.

Bruto gewicht49 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout met ABS randen, Metalen handgrepen
Breedte120 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte85 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!