Germania Dayton Ladekast

Germania Dayton Ladekast
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Edelbeuken kleur is de nieuwe trend in de Beuken familie. De donkere vlekken die overal gespreid zijn zorgen voor extra contrast bij dit meubel. De fabrikant Germania uit Duitsland heeft deze ladekast voorzien van metalen handgrepen en de lades van een metalen geleider.

Verder beschikt dit model over twee ruime lades en een kleine lade waarin spullen opgeborgen kunnen worden. Combineer deze Dayton Ladekast met de overige meubels uit dezelfde Dayton serie en met de meubels uit de Lissabon serie om je set compleet te maken.

Bruto gewicht36 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout met ABS randen, Metalen handgrepen
Breedte80 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte85 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!