Germania Dayton Dressoir

Germania Dayton Dressoir
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Dressoir Dayton uit de Dayton serie is gemaakt van kwalitatief geperst hout en afgewerkt in Edelbeuken kleur. De randen van dit Dressoir zijn voorzien van stevige ABS randen waardoor een langere levensduur gegarandeerd wordt door de fabrikant. De handgrepen en de geleiders van de lade is gemaakt van metaal.

Verder heeft de fabrikant dit model voorzien van 2 opbergkasten, een aan de linkerkant en een aan de rechterkant met een legplank welke in hoogte versteld kunnen worden. Tussen de twee oppergkasten beschitk dit model over twee grote lades en een kleine lade.

Bruto gewicht63 kg.
KleurEdelbeuken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout met ABS randen, Metalen handgrepen
Breedte160 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte85 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!