Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Darling Small Boekenkast

Germania Darling Small Boekenkast
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een boekenkast in je huis zal het leven een stukje gemakkelijker worden. Deze design boekenkast heeft niet alleen verschillende praktische opties maar ook een stijlvol ontwerp waardoor jouw interieur meer aanzien krijgt. De Boekenkast Darling Small is daarom een onmisbaar item in jouw huis.

De persoonlijke zorg en aandacht waarmee de Duitse fabrikant Germania deze houten boekenkast heeft ontworpen is goed terug te zien in het ontwerp. De Boekenkast Darling Small heeft een lange levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van je aankoop. De design boekenkast is namelijk uitgevoerd in kwalitatief geperst hout wat de stevigheid garandeert.

Verder is de houten boekenkast afgewerkt met beukenhout waardoor hij een neutrale uitstraling heeft. Je kunt deze design boekenkast dan ook prima combineren met verschillende interieurstijlen. Niet alleen in je warme klassieke inrichting maar ook in je strakke moderne inrichting is deze houten boekenkast een eyecatcher.

Door de neutrale afwerking kun je de design boekenkast met al je meubels combineren wat natuurlijk wel zo handig is bij het aanpassen van je interieur. De planken van de Boekenkast Darling Small zijn bovendien ook in hoogte verstelbaar. Zo kun je zelf eenvoudig de indeling van jouw ideale boekenkast creëren.

De Boekenkast Darling Small is dus een functioneel meubel waarmee je alle kanten op kunt. In eerste instantie kun je de design boekenkast natuurlijk gebruiken om al je boeken netjes op te bergen. Zo houd je je boeken in goede conditie en kun je je boeken keer op keer doorlezen. Bovendien dient de design boekenkast zich ook uitstekend om je boeken op alfabetische volgorde te zetten waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar dat ene boek.

Natuurlijk kun je deze houten boekenkast voor meer doeleinde gebruiken dan alleen het opbergen van je boeken. Denk maar aan je woonaccessoires zoals je vazen of fotolijstjes die je een stijlvolle plek in deze boekenkast kunt geven. Daarnaast kun je ook gekleurde opbergdozen in de houten boekenkast neerzetten waar je kinderen al hun speelgoed netjes in op kunnen bergen.

Deze design boekenkast is door de praktische opties en het stijlvolle design een must have voor in je woonkamer. Maar ook in je slaapkamer, werkkamer, in je hal of in je keuken voor het opbergen van kookboeken is deze houten boekenkast prima geschikt. Een praktische meubel dus dat je overal in je huis kunt gebruiken.

De Boekenkast Darling Small kun je als losse boekenkast gebruiken maar ook in combinatie met de kinderkamer serie Daling. Deze kwalitatieve kinderkamer meubels zijn veilig en afgewerkt in dezelfde kleur. Creëer een plek waar je kleine zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. De Boekenkast Darling Small kun je goed combineren met de Hoekkast Darling of de Kledingkast Darling. Maar ook het Babybed Darling, de Commode Darling en de Boekenkast Darling Big zijn speelse kinderkamer meubels waarmee jij de kinderkamer compleet inricht.

Bruto gewicht10.4 kg.
KleurBeuken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte33 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte89 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!