Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Daria Halbank

Germania Daria Halbank
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Halbank Daria van het meubelmerk Germania is een klein maar zeer functioneel meubel. Het ontwerp biedt de mogelijkheid om zowel je schoenen als overige spullen in op te bergen.

De Halbank Daria is voorzien van een lade en een metalen schoenrek. Het front van de lade en de bovenkant van de halbank zijn uitgevoerd in MDF hout en hoogglans afgewerkt. De halbank kan gebruikt worden om even op te zitten tijdens het aantrekken van je schoenen en/of je schoenen op te bergen. De lade van de Halbank Daria is prima te gebruiken voor kleinere spullen zoals je sleutels.

Bruto gewicht14 kg.
KleurGrijs/Wit
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!