Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Daria Hal Combinatie

Germania Daria Hal Combinatie
€ 1.199,00

of per maand vanaf € 26,26

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Daria is een perfecte hal combinatie voor je kleine hal. Met deze 5-delige set van halmeubelen creër je een strak ingerichte en moderne ontvangstruimte in je huis. Bovendien garandeert de hal combinatiemade in Germany, jou een lange levensduur. Dat is te danken aan het materiaal MDF hout waar het meubel van gemaakt is, de soft-closing systeem en de kwalitatieve afwerking.

Schoenenkast Daria bestaat uit twee klepvakken met dubbele rij schoenhouders voor ca. 12 paar schoenen en een lade.

De halbank is verwerkt met een lade en een metalen schoenenrek. Een halbank is ideaal om er op te zitten wanneer je je schoenen aantrekt of om je tas erop te zetten.

De moderne halkast afgewerkt met een passpiegel aan de kastdeur is voorzien van 2 legplanken die verstelbaar zijn in hoogte.

De strak vormgegeven kapstokpaneel is verwerkt met 4 haken, 2 kledingstangen voor je hangers en een legplank voor je hoeden.

De set is stijlvol afgewerkt met een spiegel die de hal combinatie compleet maakt.

De design hal combinatie straalt elegantie uit door de perfecte combinatie van hoogglans grijs basalt en wit, hoogglans afwerking en metalen details. Richt je hal stijlvol in met deze hal combinatie ontworpen door Germania.

Afmeting spiegelB69, D4, H49 cm.
Afmeting halkastB54, D34, H194 cm.
Afmeting hal bankB75, D35, H52 cm.
Afmeting schoenenkastB69, D30, H107 cm.
Bruto gewicht109 kg.
KleurWit/Grijs Bazalt
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!