Germania Cube TV meubel

Germania Cube TV meubel
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een simpel maar toch uniek TV meubel. Het TV meubel Cube is een waar stukje design in je woonkamer. Dit meubel behoort tot de woonkamerserie Cube van het Duitse meubelmerk Germania.

Het TV meubel Cube is gemaakt van hout dat mat wit is afgewerkt. De zijkanten van dit TV meubel zijn gemaakt van onbreekbaar gehard veiligheidsglas. Door de combinatie van mat wit en glas heeft dit TV meubel een trendy maar vooral ook moderne uitstraling. Het TV meubel Cube biedt verder ruimte om je apparatuur en eventueel andere spullen zoals boeken netjes op te bergen. Afmeting achter de deuren is: B43.7, D35.5, H32 cm. Afmeting van de open ruimte is: B79, D35, H11.5 cm. en de lades hebben de volgende afmeting: B75, D28.5, H13.5 cm.

Bruto gewicht46 kg.
KleurWit
MateriaalVolledig MDF hout, Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!